Gouden Ster voor ons winkelcentrum

Published on Sonntag, 21. Aprilnews

10 april hebben wij als winkelcentrum de Struytse Hoeck….de Gouden Ster ontvangen (het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) .

“Hij is binnen”, zei onze voorzitter Michiel van der Kooij terwijl hij de ster toont. Hij voegde daar meteen het woord ‘trots’ aan toe. Natuurlijk is ook de burgemeester trots op het behalen van zo’n eervolle kwalificatie maar ‘trots’ mogen, volgens hem, vooral alle partijen zijn zoals politie, brandweer, beveiliging leden en bestuur van de winkeliersvereniging die het samen voor elkaar hebben gekregen.

We hadden aanvankelijk vijf sterren en nu is de gouden ster behaald met de laatste audit, het hoogst haalbare”, aldus Michiel. “Voor ons vernieuwde winkelgebied is zo’n kwalificatie een kers op de taart” “Het is geen eindpunt maar een punt van inspiratie en motivatie om met elkaar door te gaan. Samen blijven we er voor gaan!” “Ook samen met onze bezoekers want we hebben als winkelcentrum zo veel geluk dat wij ook hele betrokken bezoekers hebben waardoor we continue blijven ontwikkelen, die zijn ook een gouden ster waard!

⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) voor winkelgebieden helpt de betrokken partijen gezamenlijk afspraken te maken om overlast, criminaliteit en onderhoud in hun gebied aan te pakken. De veiligheidsproblemen worden in kaart gebracht, oplossingen gezocht en maatregelen genomen.

Deze site maakt gebruik van cookies om uw surfen te optimaliseren.