De laatste loodjes van onze vernieuwing

Geplaatst op zondag 30 januarinieuws

Wegens omstandigheden (o.a. materiaal aanlevering) en een stop om in de feestmaanden geen overlast te veroorzaken bij het winkelend publiek in combinatie met de Corona regelgeving kunnen we nu weer van start met de bestrating van het grote plein (nabij H&M).

Planning van fase 1. De 1ste fase zal vier weken in beslag gaan nemen. Firma Elro start maandag 7 februari a.s. en zal vrijdag 4 maart fase 1 afronden waarna meteen de werkzaamheden van fase 2 worden gestart. Tevens zal in fase 1 de voorbereiding voor de plaatsing van de Struytse boeketten worden gestart en zullen deze in de dezelfde periode worden geplaatst.  

“De trap” op het grote plein is vanaf 7 februari vanwege de werkzaamheden voor 4 weken volledig afgesloten. In de parkeergarage is bewegwijzering aangebracht hoe u de winkels op het plein kan bereiken. ( zie bijlage )

De doorgang aan de zuidkant van het winkelcentrum (fiets en wandelpad naast eetcafe T Verschi)l is weer toegankelijk voor fietsers en voetgangers. De herstelwerkzaamheden aan de noordkant zijn inmiddels gestart en zullen einde april ’22 worden afgerond. Voor de fietsers is er een omleidingsroute aangegeven. 

Onderstaand de planning voor wat betreft de werkzaamheden aan het pand van Albert Heijn (zie bijlage) en de Gall & Gall.

  1. Week 42: verwijderen bestaande luifel
  2. Week 44 -45: Plaatsen scheidingswand
  3. Week 4 – 5 (2022): Plaatsen nieuwe luifel Gall & Gall zijde  
  4. Week 6 – 8 (2022): Aanpassen gevel Gall & Gall zijde
  5. Week 6 – 8 (2022): Plaatsen nieuwe luifel parkeerplaats zijde
  6. Week 9 – 10 (2022): Aanpassen gevel parkeerplaats zijde
  7. Week 9 – 10 (2022): Afmaken scheidingswand met natuursteen

We hopen op uw begrip. We zorgen voor zo min mogelijk overlast. In September hopen we de vernieuwing van het winkelcentrum feestelijk te vieren.

 

Deze site maakt gebruik van cookies om uw surfen te optimaliseren.